Malo vi pišite

Što bi se moglo, moralo napravit, popravit, u Krašiću. Što nedostaje, što se krivo radi, čemu se premalo obraća pažnja? Naravno, da je u nekim granicama mogućnosti i izvedivo.
Isto tako, pohvalite što se dobro radi, što je dobro napravljeno, i ostale pozitivne stvari.
Kliknite na komentare i napišite svoje mišljenje.

20 komentara

 1. ......... :

  dane krašićkog kraja bi trebalo barem malo bolje obilježiti, onak kak je nekad bilo teško da više bude, drugačija su vremena, al bi možda organizatori to mogli malo bolje izvesti

 2. :::::::: :

  tako je dani Krašićkog kraja bi morali biti bolje organizirani…pod šator…bolji pjevači i to….

 3. za akciju :

  tako je…trebalo bi ak ništa drugo, bar da je u subotu najveća fešta, ak već nama tolko para da bi se organizirala sva tri dana s nekim top zvijezdama, ima domaćih grupa, kaj ne sviraju za tak velke novce, npr.fortuna,dynamic,exclusive, itd…

 4. igraliste :

  Trebalo bi malo sredit koševe na igralištu iza općine, onaj koji nije u funkciji je opća opasnost da se ne sruši na nekog. I nabavit neke golove, nek se djeca igraju. Nije to sve skupo, a djeci koja se tamo okupljaju(a ima ih iz svih djelova Krasica) bi to jako dobro doslo.

 5. TTTTTT :

  DOBRO JE

 6. Pera :

  stranica ti je ok , samo malo vise slika o krasicu i drugim selima.

 7. krašić :

  Urediti koševe i igralište….da se djeca mogu igrati…

 8. James Bond :

  vec bi bilo vrijeme da stave te reflektore na igraliste!!!!!!

 9. BMć :

  Hvala mladim entuzijastima koji su počeli stvarati ove stranice.Svaka vam čast !!!
  Rado ću se uključiti s nekim zanimljivim temama (u skladu s mojim godinama i sa sakupljenim dogodovštinama iz našeg kraja.

 10. tomi :

  U planu je mala promjena stranica, tako da ce i posjetitelji moci pisati neke članke i vijesti. Ako imate nesto sta mislite da bi ovdje dobro doslo, i da ljude zanima, neka priča, starije slike, ili nesto slicno, slobodno se javite nekako, na email najlakse, i to cemo objavit pa nek ljudi citaju. Ionak smo kratki sa sadrzajem, zasad.

 11. maja :

  mozda da ima više parkova za klince i više CVIJEćA.

 12. maja :

  i kada su krašićki dani ih malo bolje zabilježimo, a ne samo folklorom, (mislim to je ok ali trebalo bi i proslaviti nekako.)

 13. kdudic :

  ja sam krasicanac i mislim da bi trebalo vise radnih mjesta da krasicanci nejdeju u druge drzave radit,nego da ostanu doma.Inace je krasic lijepo selo,samo puno ima neozenjenih i neudatih cura.ako ko zna za kucu koja je na prodaji u krasicu neka mi se javi na e-mail:www.krnezic@tiscali.de za dom spremni.

 14. roca :

  malo ti je mail adresa kriva…..

 15. md :

  Adresa je kriva, jer nije stavio prazni prostor (space) iza de

  To Tomi moze lako popraviti! 🙂

 16. tomi :

  Evo, ispravljeno. Nisam se prije sjetio.

 17. roca :

  sad ću ja njemu poslat par zanimljivih sličica….hmmm zanima me reakcija….

 18. Slikajte: :

  Slikajte; kapelice, kipove, Mostove, Groglja,znacajnija drveca, sternje, zdence, znacajnice kuce,u crkvi gdje je trebao biti sahranjen nas Stepinac, itd. napravite album vaseg kraja stime ste bogatiji u svijetu.
  jaska.

 19. jaska :

  pisala mi moja tetka iz kanade da je nosila barjak u krasice kad je bila smotra hss. bilo bi dobro kad bi malo povijest ponovili iz krasica koja se odvijala u kraljevskoj jugoslaviji.bili su to dani 1939 kod glasovanja macek jeftic.tetka mi je umrla i to mi je pisala iza zivota.

 20. jaska :

  zelim sretan i blagoslovljen bozic kao i sretnu novu godinu 2.008 sa puno uspjeha,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *