NK Pribić web stranice

Vijesti NK Krašića već neko vrijeme možete pratiti na njihovim web stranicama a odnedavno isto tako možete pratiti i NK Pribić koji se nalazi u 2. ŽNL. Stranice se nalaze na adresi nk-pribic.bloger.hr i tamo ćete naći sve obavijesti i novosti u vezi NK Pribića kao i najave i rezultate utakmica.

11 komentara

 1. admin bloga Nk Pribi :

  hvala na reklami, puno sre e u prvenstvu želi vam Nk Pribi

 2. tomi :

  Ma nema problema.

 3. pavao :

  Ne trebate se toliko nemojte se zamarati s time na kojem ste mjestu vec s time koliko cete proizvesti mladih igraca koji ce igrate za vas sljedecih 10 i vise godina. Ispasti ne mozete i zbog toga pruzite sto vise sanse mladima. pitam se samo zasto moji brazarci nemaju neku stranicu da malo i njih prokomentiram. Tomi ako znas koju stranicu u vezi s brezarcima napisi u komentaru.

 4. tomi :

  Mislim da nema takve stranice. Spomenuo sam deckima jednom prilikom, danas vise nije problem imati svoje stranice i sve moze bit besplatno ko npr. stranice NK Pribica, samo treba imati malo volje pozabavit se s tim. A bude netko i to valjda.

 5. pavao :

  jedine u selu brezaricu koje bi se time mozda i htjele pozabaviti su cure. decki i kompjuteri u brezaricu su nazalost na nivou kamenog doba. Tako nesto bi vrlo rado radila sestra od vjekoslava stepinca ili od postara kcer cipurica ili ti cipota. Tomi hvala i ako mozes nagovoriti te moje tvrdoglavce iz brezarica.Usput te zelim pitati ima li kakvih drugih stranica o nasem kraju.

 6. nije bitno :

  svaka čast za reklamu

 7. Pavao :

  To nije nikakva reklama vec samo cinjenicno stanje u tom nasem selu. Da sam tamo blize bih se sam potrudio nesto o selu i klubu brezaricu napisati. Zalosno je da kod nekih nema volje da bi se to napisalo. Procitajte samo kako neki klubovi pisu o nasim klubovima na svojim stranicama. Najbolji primjer je Nk Rakov Potok koji doslovce opisuje igraliste u brezaricu kao pakao na zemlji i ismijavaju se na nas racun. Zao mi je da kao nekadasnji igrac tablicu i rezultate nk Brezarica moram loviti po tudjim stranicama.

 8. Franjo :

  Hej decki, dobro vam to ide, samo nastavite tako.

 9. Anonymous :

  jjoooooojjjjj

 10. marin :

  gubitniciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *